Abonnér på Klassetrivsel.dk

 
 
skole  

En institution kan abonnere på Klassetrivsel.dk i et eller tre år af gangen eller købe abonnementet gennem en treårig gruppeaftale. Et abonnement medfører fri brug af hele systemet for alle institutionens ansatte i hele abonnementsperioden.

 

En institution kan abonnere gennem en gruppeaftale når flere/alle skoler i samme kommune køber abonnement sammen og kommunen/en af skolerne modtager én samlet faktura pr. år på den årlige, samlede abonnementspris for alle deltagende skoler. Det er muligt at indgå i en gruppeaftale i løbet af en eksisterende abonnementsperiode og få refunderet forskellen i abonnementspris. Kontakt os på 71 99 08 62 / info@klassetrivsel.dk for yderligere information om treårig gruppeaftale.

 

Find aktuelle abonnementspriser og -vilkår under menupunktet "Priser".

 

Et abonnement kan oprettes ved at indgå abonnementsaftale og forudsætter at institutionens ejer indgår / har indgået databehandleraftale.

 

Download abonnementsaftale her og send den i udfyldt stand til info@klassetrivsel.dk for at købe enkeltabonnement eller tilkobling til en eksisterende kommunal gruppeaftale på Klassetrivsel.dk. 

Kontakt Klassetrivsel.dk på telefon 71 99 08 62 / info@klassetrivsel.dk for at få yderligere information vedrørende Klassetrivsel-abonnement.