8 ugers gratis prøveperiode

 

Ønsker I at afprøve Klassetrivsel.dk på jeres institution (skole / daginstitution) helt gratis og uden efterfølgende bindinger?

 
Enter  

 

 

 

Prøveperioden indledes med et 45 minutters online opstartsmøde - med minimum 2 deltagere fra skolen, og hvor minimum 1 deltager tilhører skolens ledelse.

 

Online opstartsmøde er en forudsætning for at kunne aktivere en prøveperiode på Klassetrivsel.dk. Mødet foregår online og interaktivt med en Klassetrivsel-konsulent, som deler sin skærm med deltagerne via et link.

 

Forud for mødet har deltagerne set en introduktionsvideo og forberedt relevante svar og spørgsmål, således at opstartsmødet afklarer værktøjets relevante muligheder for den pågældende institution, samt prøveperiodens formål og startdato.

 

 

I prøveperioden har alle ansatte på institutionen fri og ubegrænset adgang* til alle funktioner i Klassetrivsel.dk.

 

 

Ønsker du en 8 ugers gratis prøveperiode på Klassetrivsel.dk til din institution, send en mail til info@klassetrivsel.dk med oplysning om institutionsnummer, kontaktperson og kontaktoplysninger og gerne 2 forslag til hvornår vi skal afholde online opstartsmødet.

 

 

 

*en prøveperiode anses som et gratis abonnement og benyttes derfor i overensstemmelse med de til enhver tid gældende abonnementsvilkår.