Du logger ind med dit UNI login, og så er du i gang med en gratis og uforpligtende 14 dages prøveperiode til din institution, som medfører at alle ansatte på institutionen med UNI-login har adgang til at bruge alle funktioner i Klassetrivsel.dk frit de næste 14 dage. Denne adgang kan forlænges ved at oprette et 3 måneders gratis-abonnement, uden efterfølgende bindinger. Et gratis-abonnement er en 3 måneders aftale om brug/afprøvning af Klassetrivsel.dk i praksis på skolen i et af følgende forløb:

A. Ressourcepersoner (AKT-/inklusions-/trivsels-medarbejdere el.lign.) bruger/afprøver Klassetrivsel.dk i udvalgte klasser / situationer

B. En eller flere lærere/lærerteams bruger/afprøver Klassetrivsel.dk i udvalgte klasser / på udvalgte årgange

C. Skolen bruger/afprøver Klassetrivsel.dk på hele skolen og gennemfører fælles/større undersøgelse(r), til gavn og brug for skolens ledelse, lærere/pædagoger og ressourcepersoner.

Et 3 måneders gratis-abonnement kan oprettes til institutionen når denne tilkendegiver brug/afprøvning af Klassetrivsel iht. forløb A, B eller C og udvalgte brugere gennemfører et gratis online introduktionskursus (kurset tilpasses jeres behov, varer 45-60 minutter og afholdes på et tidspunkt, der passer jer).

Kontakt os på telefon 71 99 05 03 eller info@klassetrivsel.dk inden 14 dage fra oprettelse af prøveperioden for at bestille jeres online introduktionskursus og aftale et A, B eller C gratis-abonnement. Hører vi ikke fra jer afsluttes og lukkes prøveperioden automatisk om 14 dage.